ارائه یک هزار و 723 مورد خدمات اسکان موقت به مددجویان زنجانی

کد :
74396
آخرین به روزرسانی :
13 اسفند 1403 - 11:40

از پیشنهاد صفحه « ارائه یک هزار و 723 مورد خدمات اسکان موقت به مددجویان زنجانی» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
برگزیده
مشارکت‌های مردمی
اشتغال و خودکفایی
مسکن و امور مهندسی ساختمان
فرهنگی و تربیتی
تفاهم‌نامه
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان:

ارائه یک هزار و 723 مورد خدمات اسکان موقت به مددجویان زنجانی

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان از ارائه یک هزار و 723 مورد خدمات در قالب اسکان موقت به مددجویان زنجانی خبر داد و گفت: شاهد تحقق 214 درصدی برنامه ها در این بخش هستیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، روح اله صالحی با اشاره به اینکه تامین سرپناه و مسکن مناسب یکی از مهم‌ترین نیازهای خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد است، اظهار کرد: به‌دلیل اهمیت موضوع روند پیشرفت ساخت واحدهای مسکونی مددجویان به‌طور مستمر پیگیری می‌شود.
صالحی از ارائه یک هزار و 723 مورد خدمات در قالب اسکان موقت به مددجویان زنجانی خبر داد و گفت: برنامه ابلاغی کمیته امداد در این حوزه 814 مورد بود که شاهد تحقق 214 درصدی برنامه ها در این بخش هستیم.
وی ادامه داد: 54 درصد از خدمات ارائه شده در این بخش مربوط به شهرستان زنجان است.
وی تصریح کرد: به همین منظور خانواده‌های نیازمند تعمیرات مسکن، ابتدا توسط مددجویان شناسایی می‌شوند و بعداز انجام مراحل لازم و بازدید کارشناسان و نیازسنجی خانه‌های مسکونی، براساس اولویت به واجدان شرایط مبالغی در قالب تعمیر جزیی و کلی پرداخت می‌شود.
وی نیاز به مسکن مناسب را از اولویت‌های اساسی مددجویان تحت حمایت دانست و بیان کرد: این نهاد مردمی در راستای ساخت مسکن مددجویی و تامین نیازهای مددجویان تاکنون اقدامات زیادی انجام داده است.

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X