۱۶۰۰ مددجوی کمیته امداد زنجان با ایجاد اشتغال توانمند می‌شوند

کد :
70520
آخرین به روزرسانی :
20 مرداد 1403 - 09:31

از پیشنهاد صفحه « ۱۶۰۰ مددجوی کمیته امداد زنجان با ایجاد اشتغال توانمند می‌شوند» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
برگزیده
اشتغال و خودکفایی
فرهنگی و تربیتی
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان:

۱۶۰۰ مددجوی کمیته امداد زنجان با ایجاد اشتغال توانمند می‌شوند

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: ۱۶۰۰ مددجوی کمیته امداد زنجان با ایجاد اشتغال توانمند می‌شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد؛ روح‌الله صالحی اظهار کرد: توانمندسازی مددجویان از رویکردهای مهم این نهاد است و ۴ هزار و ۴۰۰ شغل برای خانواده‌های تحت حمایت با کمک بانک‌های عامل در سال گذشته ایجاد شد.

وی با بیان اینکه برای اولین بار کمیته امداد رتبه یک تحقق اشغال و رتبه ۵ در جذب منابع را کسب کرد، ادامه داد: سال گذشته جشن توانمندسازی ۲ هزار خانواده را برگزار کردیم.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان تصریح کرد: امسال هم برنامه داریم یک هزار و ۶۰۰ نفر را با ایجاد اشتغال و توانمندسازی به درآمد پایدار برسانیم و از چرخه حمایت خارج کنیم.

وی یادآور شد: یک هزار و ۳۷۷ نفر را با رویکرد پرورشی و تربیتی در قالب برنامه شوق زیارت و اوقات فراغت به سفرهای زیارتی اعزام کردیم و امسال ۳۲۰ نفر را در تابستان از برنامه‌های اردویی بهره‌مند خواهیم کرد.

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X