توزیع 2 هزار پرس غذای گرم در ماهنشان

کد :
70327
آخرین به روزرسانی :
10 مرداد 1403 - 16:56

از پیشنهاد صفحه «توزیع 2 هزار پرس غذای گرم در ماهنشان» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی
بهداشت و درمان
رئیس کمیته امداد ماهنشان:

توزیع 2 هزار پرس غذای گرم در ماهنشان

رئیس کمیته امداد ماهنشان گفت: 2 هزار پرس غذای گرم بین مددجویان ماهنشانی توزیع شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد؛ معصومه ملکی با بیان اینکه نذر اطعام یکی از متنوع ترین و گسترده ترین انواع نذر در سوگواری های ماه محرم به شمار می رود، اظهار داشت: عموم مردم این سنت حسنه را سال های سال است در درون خود حفظ کرده و درحال حاضر نیز شاهد هستیم که در مراسمات ماه محرم غذای نذری و اطعام عزاداران به عنوان اصلی جدایی ناپذیر از سوگواری ها است.

وی با اشاره به تداوم پویش اطعام حسینی تا پایان ماه محرم و صفر گفت: اطعام حسینی در قالب تهیه، طبخ و توزیع غذای گرم همچنین بسته‌های معیشتی میان نیازمندان با مشارکت مراکز نیکوکاری و کمک‌های مردم خیر اجرا می‌شود.

رئیس کمیته امداد ماهنشان با اشاره به اینکه از ابتدای ماه محرم تاکنون 2 هزار پرس غذای گرم بین مددجویان ماهنشانی توزیع شده است، اضافه کرد: این غذاها با همکاری کمیته امداد، مراکز نیکوکاری شهدا و شهید عزیزی توزیع شد.

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X