
اجرای طرح دختر ماه در استان زنجان
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد؛ روح اله صالحی با اشاره به تفاهمنامهای که به همین منظور بین بنیاد کرامت رضوی و کمیته امداد به امضا رسیده است، اشاره و اظهارکرد: طرح «دختر ماه» در زمره مهمترین برنامهها و طرحهای این مجموعه برای دختران تازه به سن تکلیف رسیده به شمار میآید که سرفصلهای مختلفی را نیز در بردارد.
وی ادامه داد: کمیته امداد در قالب این طرح نسبت به توزیع ۱۴۱ بسته فرهنگی بین دختران ۹ ساله تحت حمایت اقدام خواهد کرد.
وی تصریح کرد: هر بسته شامل یک قواره چادر نماز دخترانه جانماز کوچک و بزرگ مهر و تسبیح یک جلد کتاب و کیف کوچک و بزرگ است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: این طرح توسط شبکه خادمیاران رضوی تحت نظر بنیاد کرامت رضوی از مشهد مقدس در منزل مددجو صورت حضور مدیران و مسئولین شهرستانی در معیت خادمین در منازل، مددجویان به همراه بسته های معیشتی اجرایی خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با تأکید بر بررسی فوری مددجویان واجد شرایط این طرح گفت: برای این دختران بستهای فرهنگی و آموزشی تدارک دیده شده که پس از شناسایی دختران تازه مکلف شده به آنها اهدا خواهد شد.