
میانگین دریافتی ایتام به یک میلیون و 890 هزار تومان رسید
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد؛ روح اله صالحی مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: یکی از طرح هایی که در کمیته امداد به صورت جدی اجرا و دنبال می شود، طرح اکرام ایتام و حمایت از فرزندان محسنین است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر قریب به 4600 فرزند یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد هستند، اضافه کرد: میانگین دریافتی ایتام در هشت ماهه سال جاری یک میلیون و 896 هزار تومان و سرانه دریافتی محسنین نیز 800 هزار تومان است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه حداقل رقم مشارکت حامیان در طرح اکرام ایتام و محسنین 10 هزار تومان است، اضافه کرد: خیران میتوانند از طریق ارسال عدد ۱ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۲۴ و یا مراجعه به سایت اینترنتی Ekram.emdad.ir حمایت مادی و معنوی فرزندان ایتام و محسنین را عهده دار شوند.