توزیع 311 هزار پرس سبد غذایی و غذای گرم بین مددجویان زنجانی

کد :
60317
آخرین به روزرسانی :
21 شهریور 1402 - 09:08

از پیشنهاد صفحه «توزیع 311 هزار پرس سبد غذایی و غذای گرم بین مددجویان زنجانی» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
آینه در رسانه

توزیع 311 هزار پرس سبد غذایی و غذای گرم بین مددجویان زنجانی

بر اساس آمارهای موجود از ابتدای ماه محرم تاکنون 321 هزار سبد غذایی و غذای گرم بین جامعه هدف کمیته امداد و نیازمندان زنجانی توزیع شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد؛ روح اله صالحی گفت: بر اساس آمارهای موجود از ابتدای ماه محرم تاکنون 321 هزار سبد غذایی و غذای گرم بین جامعه هدف کمیته امداد و نیازمندان زنجانی توزیع شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، روح اله صالحی مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه از ابتدای ماه محرم اجرای طرح اطعام حسینی در استان در حال اجراست، اظهار کرد: این طرح همزمان با سراسر کشور در حال اجراست.

وی با اشاره به همکاری 182 مرکز نیکوکاری در این طرح گفت: تا 15 شهریورماه 21 هزار بسته غذایی، 290 هزار پرس غذای گرم در قالب این طرح بین نیازمندان توزیع شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه در مجموع 311 هزار پرس غذای گرم و بسته غذایی بین نیازمندان توزیع شده است؛ اضافه کرد: ضمن رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی در تمامی آشپزخانه‌های اطعام حسینی، این نذورات با هماهنگی گروه‌های جهادی، بسیج، هیأت‌ها، تکایا بین مددجویان و نیازمندان توزیع می شود.

 

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X