اختصاص 27 غرفه در نمایشگاه پاییزه به مجریان طرح های اشتغال کمیته امداد

کد :
60221
آخرین به روزرسانی :
16 شهریور 1402 - 09:40

از پیشنهاد صفحه «اختصاص 27 غرفه در نمایشگاه پاییزه به مجریان طرح های اشتغال کمیته امداد» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
تفاهم‌نامه

اختصاص 27 غرفه در نمایشگاه پاییزه به مجریان طرح های اشتغال کمیته امداد

27 غرفه نمایشگاه پاییزه به مجریان طرح های اشتغال کمیته امداد استان زنجان اختصاص یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، روح اله صالحی اظهار کرد: هدف از برگزاری نمایشگاه پاییزه ارائه بهتر خدمات به مردم و حمایت از تولیدکنندگان استان است.

وی با بیان اینکه نمایشگاه فروش پاییزه هر سال در آستانه بازگشایی مدارس دایر می‌شود، گفت: امسال هم این نمایشگاه از ۱۶ تا ۲۲ شهریور برگزار خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: خوشبختانه با پیگیری انجام شده و مساعدت برگزار کنندگان نمایشگاه 27 غرفه از فضای این نمایشگاه به مجریان طرح های اشتغال کمیته امداد استان زنجان اختصاص یافته است.

صالحی ادامه داد: این غرفه‌ها شامل عرضه کیف و کفش، لوازم التحریر و مواد غذایی است.

گفتنی است، از کل فضای نمایشگاهی اختصاص یافته ۴۰ درصد نوشت افزار، ۳۰ درصد کیف و کفش و ۴۰ درصد هم مربوط به خوراکی و موسسات آموزشی خواهد بود و در این نمایشگاه کیف و کفش، پوشاک، مواد غذایی و ملزومات مردم ارزانتر از سراسر استان به خریداران عرضه خواهد شد.

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X