۱۱۸ مرکز نیکوکاری در مساجد فعال است

کد :
59949
آخرین به روزرسانی :
1 شهریور 1402 - 12:05

از پیشنهاد صفحه «۱۱۸ مرکز نیکوکاری در مساجد فعال است» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی

۱۱۸ مرکز نیکوکاری در مساجد فعال است

مراکز نیکوکاری در مساجد به محلی برای اتحاد خیرین تبدیل شده است؛ این اتحاد هم برای برنامه‌ریزی، هم تأمین منابع و هم رفع سریع مشکلات مردم شکل گرفته است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، روح اله صالحی مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی مساجد افزود: رویکرد کمیته امداد توسعه مراکز نیکوکاری در راستای مردمی‌سازی خدمت‌رسانی به نیازمندان است و در همین راستا ارتقای کیفی خدمات این مراکز در سال جاری در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در راستای استفاده از ظرفیت مساجد ۱۱۸ مرکز نیکوکاری در این اماکن مقدس راه اندازی شده است، گفت: مراکز نیکوکاری که در مساجد فعال هستند، ضمن اینکه در تمام سال فعالیت دارند، در همه مناسبت‌های مذهبی و ملی خدمات‌رسانی می‌کنند که شاهد این خدمات‌رسانی‌ به ویژه در ایام عاشورا و تاسوعا، عید غدیر، قربان و دیگر پویش‌ها بوده‌ایم.

صالحی ادامه داد: مراکز نیکوکاری در مساجد به محلی برای اتحاد خیرین تبدیل شده است؛ این اتحاد هم برای برنامه‌ریزی، هم تأمین منابع و هم رفع سریع مشکلات مردم شکل گرفته است.

 مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه در قالب فعالیت مراکز نیکوکاری معتمدان محلی و امنای مساجد به درستی نیازهای محله را می‌شناسند و بر اساس آن نیازها فعالیت می‌کنند، گفت: امروزه مساجد به معنای واقعی کلمه رهبری اجتماعی جوامع اسلامی را برعهده دارند و امروز می‌بینیم هر فرد یا خانواده‌ای در هر محله که دارای مشکل است اولین مراجعه‌اش به مساجد است.

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X