سیاست دولت حل مشکل مسکن در کشور است

کد :
56937
آخرین به روزرسانی :
16 اسفند 1401 - 09:42

از پیشنهاد صفحه «سیاست دولت حل مشکل مسکن در کشور است» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی

سیاست دولت حل مشکل مسکن در کشور است

سیاست دولت حل مشکل مسکن در کشور است و در این راستا گام‌های اساسی برداشته شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، ابوالفضل رفیعی معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار زنجان در مراسم تحویل 221 واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد استان زنجان با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی این نهاد در راستای تامین مسکن مددجویان اظهار کرد: سیاست دولت نیز حل مشکل مسکن در کشور است و در این راستا گام‌های اساسی برداشته شده است.

وی با تقدیر از گروه‌های جهادی و خیرین برای همراهی با کمیته امداد در ساخت مسکن محرومین بیان کرد: خوشبختانه امروز شاهد استمرار فعالیت جهاد سازندگی به شکل دیگر و از طریق گروه‌های جهادی هستیم.

رفیعی گفت: امیدواریم به عنوان دولت زمینه مشارکت بیش از بیش مردم در برنامه ها و طرح های هدف گذاری شده را فراهم کنیم.

وی افزود: در این راستا می توان از ظرفیت های مردم، گروه های جهادی و خیران استفاده کرد که تحقق این مهم در گرو ترسیم اولویت ها و زمینه سازی برای اجرای آنها است.

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X