آمادگی استانداری برای همکاری با کمیته امداد در ارائه خدمات به نیازمندان

کد :
56791
آخرین به روزرسانی :
8 اسفند 1401 - 10:19

از پیشنهاد صفحه «آمادگی استانداری برای همکاری با کمیته امداد در ارائه خدمات به نیازمندان» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
حمایت و سلامت خانواده

آمادگی استانداری برای همکاری با کمیته امداد در ارائه خدمات به نیازمندان

کار در کمیته امداد توفیقی برای امدادگرانی است که به دنبال خدمت‌رسانی به مستضعفین هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، حسین نجفی در جلسه شورای فصلی مدیران و معاونین کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی از جمله موضوعاتی است که در جامعه امروزی مورد غفلت واقع شده است، اظهار کرد: توسعه در بعد فرهنگی و اجتماعی در کنار توجه به بحث های عمرانی و اقتصادی از موضوعات مورد نظر است.

وی با تأکید بر استفاده درست از خدمات و توسعه زیرساخت‌ها در راحتی و ارامش انسان‌ها بیان کرد: انقلاب اسلامی حرکتی بود که هدف آن خدمت به مردم بود، چون خود مردم پای کار آمدند تا انقلاب پیروز شود.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری زنجان با بیان اینکه کمیته امداد نیز از نهادهایی است که به واسطه انقلاب و در جهت خدمت به مردم تاسیس شده است، اضافه کرد: کار در کمیته امداد توفیقی برای امدادگرانی است که به دنبال خدمت‌رسانی به مستضعفین هستند.

وی با بیان اینکه جامعه هدف کمیته امداد انسان دهای باکرامت هستند که باید خدمت رسانی درستی به آنها انجام شود، افزود: به همین خاطر همه امدادگران در تلاش برای فراهم ساختن اسباب زیست آبرومندانه برای این قشر خاص هستند.

نجفی با اشاره به آمادگی استانداری در کمک به کمیته امداد در راستای خدمت‌رسانی به اقشار محروم جامعه بیان کرد: امیدواریم با این خدمات شاهد کاهش فقر و ارتقای سطح زندگی محرومین باشیم.

 

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X