ارائه خدمات آموزشی و مشاوره ای به بیش از 16 هزار مددجوی زنجانی

کد :
56601
آخرین به روزرسانی :
30 بهمن 1401 - 10:24

از پیشنهاد صفحه «ارائه خدمات آموزشی و مشاوره ای به بیش از 16 هزار مددجوی زنجانی» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی

ارائه خدمات آموزشی و مشاوره ای به بیش از 16 هزار مددجوی زنجانی

بانوان سرپرست خانوار، دختران و پسران بازمانده از تحصیل، دختران و پسران در آستانه ازدواج، همسران جوان، دانش آموزان، دانشجویان و طلاب، کودکان، مشمولین طرح‌های اشتغال و خودکفایی جامعه هدف دوره‌های آموزشی و مشاوره ای کمیته امداد هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، حجت الاسلام احمد جباری معاون فرهنگی کمیته امداد استان زنجان اشاره به اینکه کمیته امداد در تلاش است با ارائه خدمات آموزش خانواده، آگاهی لازم در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی را به مددجویان منتقل کند، اظهار کرد: خدمات آموزش خانواده برای توانمندسازی فکری، فرهنگی و ایجاد نشاط  اجتماعی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد ،در طول سال به آنها ارائه می شود.

وی با اشاره به ارائه خدمات آموزشی و مشاوره ای به 16 هزار و 320 نفر از مددجویان این نهاد ادامه داد: بانوان سرپرست خانوار، دختران و پسران بازمانده از تحصیل، دختران و پسران در آستانه ازدواج، همسران جوان، دانش آموزان، دانشجویان و طلاب، کودکان، مشمولین طرح‌های اشتغال و خودکفایی ازجمله گروه‌های هدف این طرح هستند.

جباری اضافه کرد: تحکیم بنیان خانواده، تقویت مشاركت اجتماعی خانواده‌ها، آموزش مهارت‌های زندگی حفظ كرامت انسانی و عزت نفس از جمله مواردی است كه در اجرای این طرح مورد توجه قرار می‌گیرد.

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X