
مدیرکل کمیته امداد استان روز دانشجو را تبریک گفت
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، روحاله صالحی مدیرکل کمیته امداد استان زنجان ضمن گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو را تبریک گفت.
بسم الله الرحمن الرحیم
دانشجویان و دانشگاهیان همواره از تاثیرگذارترین و پیشروترین اقشار جامعه در آگاهیبخشی و ایجاد شور و شعور انقلابی بودهاند.
دانشجو مظهر نشاط، عدالت خواهی، استکبار ستیزی و مطالبه گری است، جایگاه دانشجو از ارزش خاصی برخوردار است و توجه به این قشر دارای اهمیت ویژهای است، همان گونه که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فرموده اند: قشر دانشجو برای ما، برای این کشور و برای آینده، مهم است.
امروز نیز جامعه دانشگاهی ما در پرتو مشعل پر فروغ 16آذر در اندیشه پیمودن راهی است که به آیندهای روشن منتهی میشود، آیندهای که سرشار از عشق و امید مبتنی بر خردورزی، گفتگو و کرامتهای انسانی است.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای دانشجو دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، فرا رسیدن 16آذر روز دانشجو که یادآور اهمیت علم آموزی و حقیقت جویی، افزایش بصیرت سیاسی و معرفت دینی است را به همه دانشجویان به ویژه دانشجویان تحت حمایت کمیته امداد استان تبریک عرض مینمایم.
امید است به مدد ایمان و اندیشه همواره در توسعه کمی و کیفی پژوهشهای علمی موفق بوده و به یاری خداوند در مسیراعتلای ایران اسلامی کوشا باشید. انتهای پیام/