248 مددجوی زنجانی تا پایان امسال صاحب مسکن می شوند

کد :
55209
آخرین به روزرسانی :
9 خرداد 1404 - 22:54

از پیشنهاد صفحه «248 مددجوی زنجانی تا پایان امسال صاحب مسکن می شوند» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مسکن و امور مهندسی ساختمان

248 مددجوی زنجانی تا پایان امسال صاحب مسکن می شوند

تعهد امسال کمیته امداد در حوزه مسکن احداث 248 واحد برای مددجویان عزیز تحت حمایت است که تلاش می کنیم تا پایان سالجاری افتتاح و مورد بهره برداری قرار گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، روح‌اله صالحی مدیر کل کمیته امداداستان در دهمین جلسه کارگروه مسکن با اشاره به تعهدات این نهاد در حوزه مسکن مددجویی گفت: تعهد امسال کمیته امداد در حوزه مسکن احداث 248 واحد برای مددجویان عزیز تحت حمایت است که تلاش می کنیم تا پایان سالجاری افتتاح و مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی با اشاره به شناسایی 300 خانوار فاقد مسکن تحت حمایت کمیته امداد استان، افزود: طبق برنامه ریزی انجام شده تلاش می شود تا پایان سال آینده برای تمامی مددجویان فاقد مسکن تحت حمایت کمیته امداد ساکن در مناطق محروم روستائی استان، مسکن مناسب احداث و تحویل شود.

صالحی با تأکید بر اینکه اجرای تعهدات باید به جدیت دنبال شود، اضافه کرد: در حوزه مسکن می‌توان از همراهی، همکاری تعاملات موسسات خیریه و دستگاه‎‌های اجرایی و مشارکت خیرین نیز بهره گرفت.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان بر مقاوم‌سازی و ساخت مسکن با کیفیت بالا برای مددجویان هم تأکید کرد و گفت: دو نکته در ساخت مسکن مددجویی باید مورد توجه باشد، اینکه هزینه مضاعف به خانوارهای مشمول احداث مسکن تحمیل نشود و دیگر اینکه مسکن با کیفیت احداث شود.

وی به بازدید مستمر واحدهای در حال احداث تأکید کرد و افزود: این بازدیدها علاوه بر دقت در رعایت مسائل فنی ساختمان موجب تسریع و پیشرفت در امور می شود. انتهای پیام/

 

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X