حمایت کمیته امداد از 7600 دانش آموز، دانشجو و طلبه

کد :
54809
آخرین به روزرسانی :
9 خرداد 1404 - 22:53

از پیشنهاد صفحه « حمایت کمیته امداد از 7600 دانش آموز، دانشجو و طلبه» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
فرهنگی و تربیتی

حمایت کمیته امداد از 7600 دانش آموز، دانشجو و طلبه

بیش از 7600 دانش آموز، دانشجو و طلبه از خدمات کمیته امداد در بخش های فرهنگی و امور تحصیلی بهره مند هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، روح اله صالحی مدیر کل کمیته امداد استان زنجان با تبریک روز نوجوان و حماسه آفرینی دانش آموزان در 13 آبان به حمایت این نهاد از 7660 دانش‌آموز، دانشجو و طلبه اشاره کرد و گفت: توجه به ابعاد معنوی و فرهنگی خانواده‌های عزیز تحت حمایت، از برنامه‌های راهبردی کمیته امداد بوده و به منظور زمینه‌سازی برای خوداتکایی و توانمندسازی جامعه هدف، خدمات آموزشی، فکری و فرهنگی متناسب با گروه‌های مختلف مددجویی ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه خدمات فرهنگی ارائه شده در کمیته امداد با هدف ارتقاء سطح اعتقادی، مذهبی و تقویت باورهای دینی مددجویان تحت حمایت پیگیری و اجرا می شود، ادامه داد: خدمات ارائه شده در حوزه فرهنگی موجب می‌شود مددجویان تحت حمایت کمیته امداد به مسیر توانمندسازی و تلاش برای ایجاد اشتغال و کسب درآمد هدایت شوند.

صالحی با اشاره به ارائه خدمات در بخش های مختلف  به دانشجویان عزیزتحت حمایت خاطرنشان کرد: تأمین هزینه های تحصیل دانشجویان تحت حمایت در دانشگاه‌های دولتی، کمک به تأمین بخشی از شهریه دانشجویان در دانشگاه‌های غیر دولتی، ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه و کمک‌هزینه شرکت در مسابقات، همایش‌ها و جشنواره‌ها ازجمله خدمات کمیته امداد به دانشجویان تحت حمایت است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان همچنین افزود: ارائه خدمات فرهنگی و تربیتی، تشویق و تجلیل از رتبه‌های برتر تحصیلی و علمی و ارائه خدمات اشتغال به فارغ‌التحصیلان از دیگر خدمات این نهاد به دانشجویان نیازمند است. انتهای پیام/

 

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X