65 بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد استان زنجان هستند
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، روحالله صالحی، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان در دیدار با مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان با اشاره به اینکه تشکل های مردمی خیران نیک اندیش همواره در مسیر خداپسندانه ای برای کاهش آلام دردمندان ونیازمندان فعالیت می کنند،افزود: ۶۵ بیمار خاص وجود دارد که تحت حمایت کمیته امداد هستند، افزود: ۱۸ نفر از این افراد پیوند کلیه و ۲۳ نفر دیالیزی هستند .
وی با اشاره به همافزایی خوب بین کمیته امداد و انجمن حمایت از بیماران کلیوی با کمیته امداد استان زنجان اضافه کرد: قریب به ۲۰ میلیون تومان در راستای خدمترسانی به بیماران نیازمند کلیوی در پنج ماهه سال جاری هزینه شده است.
مدیر انجمن خیریه کلیوی استان زنجان هم با بیان اینکه این انجمن سابقه بیش از ۴۰ ساله دارد، گفت: این انجمن ارتباط خوبی در راستای اهداف نسبت به سازمانها شهرداری ارگانهای دیگر داشته و دارد.
محمدرضا طهماسبی با اشاره به افزایش بیماران دیالیزی استان افزود: تنها راه درمان این بیماران پیوند کلیه است که این مبلغ امروز به 200 تا 300 میلیون تومان رسیده است.
وی با اشاره به حمایتهای انجمن از بیماران کلیوی به ویژه بیماران نیازمند اضافه کرد: تفاهمنامه با کمیته امداد در حل مشکلات این بیماران کارگشا خواهد بود.انتهای پیام